ikKan!
laat je zien dat het kan!

Welkom bij ikKan!

Graag wil ik je kennis laten maken met IkKan!.

Als Financial Life Coach heb ik mij tot doel gesteld om jou te helpen het leven wat jij wilt leiden, ook financieel te verwezenlijken. Dat doen we door samen te onderzoeken hoe wij de financiën rondom jouw leven kunnen plannen, zodat levensdoelen en wensen ook echt verwezenlijkt worden.

Met ikKan! wil ik een brug bouwen tussen doelen, wensen, dromen en financiën.  

IkKan! biedt geen financieel plan op basis van angst en maatschappelijke gewoonten, maar een financieel levensplan gebaseerd op jouw dromen, wensen en levensdoelen.  


 

Financial Life Planning 

Met een Financial Life Plan vertalen we samen jouw levensdoelen, dromen en wensen naar een concreet plan. Met ander woorden hoe kun jij jouw doelen bereiken!

Als financieel specialist breng ik eerst alle belangrijke momenten in jouw leven in kaart. Ik laat zien of, en zo ja, wanneer er hiaten zijn in het wenselijk besteedbaar netto inkomen en het feitelijke netto inkomen. Dat doe ik door nu een “foto” te maken van jouw financiën, waarna ik deze ook nog eens spiegel naar de toekomst. Samen bekijken wij dan of deze hiaten afgedekt moeten worden, maar ook hoe wij dat dan kunnen doen.

We zorgen ervoor dat de verschillende financiële, wettelijke en fiscale facetten, maar vooral dat jouw persoonlijke wensen samen komen in een solide plan.

In het Financial Life Plan staan niet de producten centraal staan, maar jij, met jouw levensdoelen, wensen en dromen! Ik ben daarbij jouw persoonlijke Financial Life Coach! 

Richard Boxtart

Ben je nieuwsgierig geworden wat IkKan! voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over mij en mijn werkwijze? Vul hier jouw gegevens in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.